Nettinimi: Eskimoinen täällä, käytän muita (ihmeellisimpiä) muualla, en suostu kertomaan niitä. Eskimoinen on melko harhaanjohtava, mä olen vilukissa (villapaidat ja kerrospukeutuminen roks).
Oikea nimi: Maiju se taisi olla, tottelen myös nimiä Katja-Kai ja Möykky.
Kolmella sanalla: Äkäinen, söpöstelevä ja hemmoteltu (olisin voinut sanoa outo, mutta en pidä itseäni mitenkään outona, jotkut vain sanovat niin)
Lempimusiikkia: Miyavi, Plastic Tree, Kana, Rentrer En Soi, Due´le Quartz, Kra, Tsubaki, Serj Tankian, AFI, Lostprophets ja Panic! At The Disco (joo tiedetään, painottuu japsirokin puolelle (einekaikkikyllärokkiataidaollamuttakuitenkin)
Lempivärit: Musta, punainen, valkoinen, vaaleanpunainen ja ruskea
Pukeutuminen: Ketjuhousuja, farkkuja, tummia sävyjä, kerrospukeutumista (t-paita+pitkähihainen yhdistelmiä), huppareita, villapaitoja, kirkkaita värejä, ketjuja ja nauhoja, melko vähän koruja. Hiukset ovat kaksiväriset, etuhiukset (valuu silmille) on vaaleanpunaiset ja takahiukset (yli olkapäide, kasvatan) on vaaleanruskeat (oisko joku toffee...)
Ihanimmat eläimet: Pingviini, koira ja kirahvi (kaikki löytyy pehmoleluine)
Idolit: Miyavi, Keiyuu, Serj Tankian, Kana, Ryan Ross (sitten äiti, isä, mummot ja papat, muu suku ja muut tuollaiset lähimmäiset, vaikka ne ei mitään sankarillista (ehkä) olekkaan tehneet.)
Kiinnostuksen kohteet: Musiikki, vaatteet, kännykkä, sisustus, elokuvat, dataus, piirtäminen kirjoittaminen, hehkutus, teineily (kavereiden kanssa erikivaa) ja deviantartissa hengailu (kirjauduttumattomana). (Näin yleisesti noista, kaikkia teen ja paljon, olen mestari lähes jokaisessa)
Ihanimmat näyttelijät: Keanu Reeves (naminaminami) ja Leonardo DiCaprio (naminaminami)
Lempitaiteilijat: Rakas pikku kultamussukka kaveri, Jeff Thomas (azuzephre, kai te Pon ja Zin tiedätte?!)

Tollasta joutavanpäiväistä faktaa. Böö.