Isoveli sanoi että on käynyt viidellä eri latinankielen kurssilla, ja kertoi että nimeni latinaksi olisi Homotus Friikkaannus. Sen ja mun väliset puhelinkeskustelut ovat aivoja väsyttävää kuunneltavaa, ensin on hiljaisuus, sitten naurua ja puhetta. Niitä seuraa äimistynyttä huutoa, naurua ja ööääh-ääniä. Ja viimeiseksi ahaa-elämyksiä ja sitten Annako äidille?-kysymys ja sitten heippa. Se on mukava tyyppi se.

Liikaa Krata, tekee mieli hakea keijusiivet Tiimarista ja hypellä ympäri kämppää. Krata kuunnellessa mulle tulee keiju-olo.

Aloin miettiä että pitäisikö ruveta runoilijaksi vai Taiteiliaksi. PMMP on kuolettavat hyvä. <3 Moni ei uskoisi että pidän siitä, kaverit eivät ainakaan (olen jo huomannut sen).

Hohoo, löysin Deviantartista lempikuvani... TRUE LOVE 2- Wizard of Oz.... Se on ihana, taiteilija dronio on yksi lemppareitani. Hehkuttelen täällä lemppareitani... Lausun muuten deviantartin devian-tart. En suinkaan deviant-art kuten se ehkä pitäisi. Väliviiva on... syystä jota en osaa selittää, kai te ehkä tajuatte?